Hauberg Technique A/S tilbyder nu temperaturscreeningsystemer

samarbejde mellem FIRE MAX og Seek Thermal.
-
-
Avanceret termovisionsteknologi med tilføjelse af Back Body og adaptiv screeningsmetode sikrer hurtige og pålidelige temperaturmålinger.
-
Andre temperaturscreeningsmetoder (simple termometre såvel som dyre screeningssystemer) giver lavere temperaturmålinger på koldere dage og højere målinger på varmere dage. Det kan resultere i falske testresultater, der gør hele systemet ubrugeligt.
-
FIRE-MAX temperatursystemer er de eneste på markedet, der tilbyder adaptiv screeningmetode, der tager højde for miljøforhold som vejr og omgivelsestemperatur for at sikre, at testresultaterne altid er korrekte og pålidelige.
-
FIRE-MAX temperaturskærmsystemer er udstyret med en temperaturstyret referenceenhed, der fungerer som en referencevarmekilde for at sikre meget høj nøjagtighed ± 0,3 ° C.
-
FIRE-MAX temperatursystemer er hurtige, automatiserede samt nemme at opsætte og bruge. På få sekunder registrerer systemet automatisk et ansigt, finder det mest pålidelige sted at måle og viser og giver en positiv / negativ-alarm, der opretholder sikker social afstand på samme tid.
-
FIRE-MAX temperaturskærmsystemer tilbyder integration med sikkerheds- og overvågningssystemer, der allerede er implementeret hos kunden. Vores systemer sender alarmhændelser, udløser adgangskontrol- og videostyringssystemer, streamer video fra enkelt eller flere scannere, præsenterer historiske data osv.
-
Se forskellige løsninger som kan tilpasses behov.
Kontakt os for mere info.
Se eksempler på systemtyper.