Bulletblade skæreblade fra Cutters Edge

Bullet blade skæreblade er lavet med en teknologi og vision om at et skæreblad skal være brugervenligt, holdbart og kraftfuldt. Med et bulletblade blad på saven kan man nemlig skære i næsten alting, dette er meget brugbart når man som brandman eller andet redningsberedskab (eller andre brancher) skal skære i ukendt materiale med flere forskellige lag. 

Derudover er bladet designet så det kan repareres i tilfælde af et beskadiget komponent. Bladet kan da skilles ad og genslibes/strammes eller erstatte enkelte dele således at man ikke behøver et komplet nyt blad. På denne måde vil man i længden også opnå en økonomisk gevinst da bladet har en betydeligt længere levetid.

Således kan Bulletblade bladet fx. bruges til tage med tagpap, dens design gør at den ikke vil sidde fast som en almindelig kædesav. Derudover behøver man ikke være bange for at ramme store skrue eller andet metal på vej igennem væg eller tag da bladet er designet til ligeledes at kunne klare dette.

I følgende video demonstreres det hvorledes teknologien bruges : http://www.cuttersedge.com/Products/BulletBladeVideo/tabid/213/Default.aspx

 

14" udgaven kræver en sav med min. plads til 350 mm klinge (14") og motorkraft sammenlignelig med Husqvarna 960H.

12" udgaven kræver en sav med min. plads til 300 mm klinge (12") og motorkraft sammenligenlig med Husqvarna 760H. (kommer senere)

Derudover findes saven også i en Beton udgave.            

Test

test

test

test